​Mad ud af huset

Åbningstider for Take-away​:

Vi har åbent alle ugens dage fra kl. 10.00 til 20.30

Vi holder lukket d. 24./25./26. december samt d. 1. januar 2024.

Vi har sammensat forskellige buffeter og festmenuer i denne brochure. 

Måtte De have andre ønsker, kan vi helt sikkert hjælpe Dem. 

Vi bruger altid friske råvarer af absolut bedste kvalitet, og vi går ikke på kompromis, så overlad trygt til os at lave maden til Deres fest. Vi kan endvidere tilbyde at De holder Deres fest eller reception hos os. 

Vi har lokale med plads til ca. 80 personer​

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 66 100 141 eller sende en e-mail til info@cafe-victoriaodense.dk Du kan også benytte vores kontaktformular.

Vi er altid åbne for ønsker eller ændringer mellem de forskellige menuer ved bestilling min. tre dage i forvejen – Kontakt os gerne.

Brunchbuffet

  • Udvalg af franskbrød, rundstykker og rugbrød samt smør
  • Marmelade
  • Fransk brie og mellemlageret skæreost
  • 2 slags pålæg med pynt
  • Røræg med bacon og krydrede pølser
  • Rösti kartofler
  • Lun leverpostej med champignon
  • Lækre amerikanske pandekager med sirup
  • Wienerbrød og frugtkurv

​Min. 10 pers. kr. 209,-

Tilkøb til brunch

Skiver af røget laks 

med dilddressing og sur/sød agurke chunks​

​​kr. 29,-

Græsk yoghurt

med sirup og råsyltede bær

​kr. 24,-

Æblejuice eller appelsinjuice

(Friskpresset appelsinjuice + 10,-)

​kr. 19,-

Kaffe eller the

kr. 19,-

Ekstra pålæg med pynt

kr. 29,-

Lune frikadeller med surt

kr. 29,-

Receptionsbuffet / Tapas

  • 3 slags oliven i egen marinade og grissini
  • Mini quiche med bacon og porrer
  • Små sandwiches med røget laks og kylling
  • Tortillas wraps med kyllingesalat i spicy tomatsalsa
  • Smørstegte minifrikadeller med hjemmelavet dressing
  • Salat af kæmperejer marineret i ingefærolie, lime og chili
  • Yakatori chickenspyd med sur-sød sauce
  • Bruchetta med tomat, hvidløg og parmesan
  • Stykker af frisk frugt

​Min. 10 pers. kr. 199,-

Tilkøb til tapas

Dagens kage

med friske bær og vanille creme fraiche

​​kr. 19,-

Blinis

med creme fraiche, rødløg og caviar

​kr. 19,-

Rejetzatziki

med sprød tortillas

​kr. 29,-

Varmrøget laks

med citronmayo og grønne asparges

kr. 29,-

Salat caprice

med tomat, mozzarella, løg og basilikum

kr. 19,-

Buffet 1

​”Let og lækker”

  • Carpaccio af røget laks på sprøde salater toppet med lime og olivenolie serveret med brød og smør
  • Røget landskinke med melon serveret på babysalat samt ristede mandler
  • Tærter med årstidens råvarer
  • Svinemørbrad bagt i serranoskinke og pesto
  • Salat efter årstiden
  • Chokoladetærte med frugtkompot
  • Langtidshævet brød med smør

​Min. 10 pers. kr. 219,-

​Udvalg af velsmagende oste fra Europa

med oliven fra det skønne Toscana .

Tilkøb + 39,-

Buffet 2

​”Premium Buffet”

  • Dampet norsk laks med lime og dild serveret på sprøde salater, pyntet med rejer samt brøndkarsedressing
  • Carpaccio tynde skiver af lufttørrede okseinderlår, serveret på babysalat, flager af parmesan, springløg og kapers med olivenolie og citron
  • Årstidens salat
  • Skiver af barbecuepenslet svinemørbrad på sauterede grøntsager
  • Helstegt oksefilet med årstidens grøntsager samt rødvinssauce, råstegte kartofler og spidskåltzatziki
  • Chokoladekage serveret med vanillecreme og råsyltede bær
  • Langtidshævet brød og smør

​Min. 10 pers. kr. 299,-

Festmenu 1

  • Carpaccio af røget laks på sprøde salater toppet med lime og olivenolie serveret med brød og smør
  • Helstegt kalveculotte med lækker skovsvampesauce, ovnbagte rodfrugter og smørstegte små kartofler
  • Dagens kage med marinerede

​Min. 4 pers...   3 retter kr. 229,-

Festmenu 2

  • Serranoskinke med semidried tomater, syltet rødløg og rygeostcreme, serveret med brød og smør
  • Helstegt oksefilet med sauce bearnaise, årstidens grøntsager og persillekartofler
  • Chokolademousse med skovbærkompot

​​

​Min. 4 pers...   3 retter kr. 249,-

Festmenu 3

  • Dampet laks toppet med rejer, urtedressing og citron, sprøde salater, brød og smør
  • Timianstegt amerikansk okseculotte, bearnaisesauce, ovnstegte grøntsager og kartofler
  • Desserttallerken med chokoladekage, frugt og vanillecreme

​Min. 6 pers. kr. 299,-

Festmenu 4

  • Lakseroulade med flødeost, pyntet med krebsehaler, asparges og caviar. Hertil brøndkarse creme, brød og smør
  • Svinemørbrad med parmesan, pakket i serranoskinke. Hertil kartoffelfondant med hvidløg, salat caprice og pebersauce
  • Chokoladefondant med vanilliecreme og årstidens frugt

​Min. 4 pers... 3 retter kr. 249,-

Festmenu 5

  • Carpaccio tynde skiver af lufttørrede okseinderlår, serveret på babysalat, flager af parmesan, løg og kapers med olivenolie og citron
  • Rosastegt kalvemørbrad med årstidens grøntsager og rodfrugter bagt med balsamico i ovnen. Hertil oregano kartofler og en cremet grøn peberkorns sauce
  • Panne cotta med sprød top og syltede skovbær

​Min. 6 pers...   3 retter kr. 299,-

Festmenu 6

  • Kold Fiskesymfoni med rejer, krebsehaler, og laks dampet i hvidvin og Pernod og tatar af røget laks, grissini og krydderdressing
  • Helstegt oksemørbrad serveret med ovnbagte blommetomater i olivenolie og timian. Kartoffelfondant og rødvinssauce
  • Ostetallerken med 3 slags modnet europæiske oste. Kiks, saltede mandler, oliven og frugt. Hertil langtidshævet brød og smør

​​

​Min. 6 pers...   3 retter kr. 349,-

Kokken ud af huset

  • Vi leverer gerne maden til jeres fest, eller I kan holde festen hos os
  • Vi kan tilbyde dejlige lokaler i Douglashuset, med fantastisk beliggenhed, midt i Langesøskoven
  • Vi kommer gerne hjem til jer med maden, og hvis I måtte ønske det, så sender vi gerne personale med, både kok og tjener, som laver og servere maden, og tager opvasken

Kontakt os for en uforpligtende snak om jeres fest​

​Vi har desuden et stort udvalg af diverse børnemenuer ...

Kokkens buffet 1

  • Dampet laks bagt i pernod og lime, marinerede rejer, hertil grøn asparges og avocado creme med grov flutes med smør
  • Syd-amerikansk oksefilet, smørristede nøddekartofler, ovnbagte rodfrugter, grillet tomat og rødvin/rosmarin skysauce (Ved tilvalg af oksemørbrad ... + 19,-)
  • Chokoladefondant med råsyltede bær og vanillecreme

​Min. 10 pers. kr. 269,-

Kokkens buffet 2

  • Varmrøget laksefilet med krydderurtecreme og citron
  • Salat af kartofler vendt med olivenolie og rødløg
  • Salat efter sæson med dressing
  • Unghanebryst på bagte grøntsager
  • Helstegt oksefilet i rosmarinskysauce
  • Flødebagte kartofler med parmesan
  • 2 slags ost med druer og frugt
  • Udvalg af brød og smør

​Min. 10 pers. kr. 299,-

Frokost 1

  • Lun bacon-porre tærte, mixed salat

    og dressing, brød og smør

    (fås også som vegetar)

​Min. 2 pers. kr. 79,-

Frokost 2

  • ​Røget laks med tomatløg-relish på spæde salater
  • Skiver af paprikastegt kyllingebryst med carry-ananasdip
  • Pastasalat med grønsager og krydderurter
  • 2 gode oste med druer og peberfrugt
  • Udvalg af rugbrød, friskbagt brød og smør

​Min. 2 pers. kr. 135,-

Frokostplatte

  • Lun leverpostej med rødbeder og champignon
  • Æg med mayonnaise og rejer
  • Lun rødspættefilet med remoulade og citron
  • Lun frikadelle med rødkål og surt
  • Udvalg af brød og smør

​​

​Min. 2 pers. kr. 129,-

Julemenu 1

  • Hvide sild med karry salat 

  • 1/2 æg med rejer, mayonnaise, cherrytomat og karse

  • Rødspættefilet med remouladesauce og citron

  • Leverpostej med champignon og bacon 

  • Ribbensteg med hjemmelavet rødkål 

  • Julemedister og frikadeller med spidskåltzatziki 

  • Brød og smør

​​

Gælder kun ved bestilling ud af huset

​Min. 4 pers. kr. 239,-

Ved køb af julemenu er der mulighed for tilkøb af

Ris a l’mande m/ kirsebærsauce

kr. 29,-

Julemenu 2

  • Hvide sild med løg og capers
  • Karry sild med capers og æg
  • Varmrøget laks med mayonnaise
  • Rødspættefi let med remoulade og citron
  • Svinekam med sprød svær og hjemmelavet rødkål
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Confiteret and med appelsinsalat
  • Leverpostej med bacon og rødbeder
  • To slags ost
  • Brød og smør

​​Gælder kun ved bestilling ud af huset

​Min. 4 pers. kr. 269,-

Nytårsmenu 2023

  • Forret: Koldrøget laks med rygeostcreme, Yakitori marinerede kyllingespyd, Italiensk skinke, italiensk salami, Comendante ost fra Søndergaarden, semidried tomater, pesto og oliven. Serveres med brød og smør.

  • Hovedret: Super mør og smagfuld oksefilet fra kornfodret Black Angus kvæg, serveres med rødvinssauce, ovnbagte rodfrugter og kartoffelgratin.

  • Dessert: Panna cotta anrettet med råsyltede skovbær, chokolade pynt og ristede mandler.

  • Natmad: Cremet jordskokkesuppe serveret med brødcroutoner. Tilkøb natmad for 39,- pr. kuvert

​Ved mindre end 4 pers., får man steaks i stedet for steg

Min. 2 personer. Fra 379,- pr. kuvert

Børnebuffet

  • Nuggets
  • Frikadeller
  • Kylling
  • Agurk- og gulerodsstænger med dip
  • Tomater
  • Frugt
  • Kartoffelbåde
  • Ketchup og remoulade​

​Pris pr. pers. kr. 69,-

Mad for enhver smag

Sammensæt din egen menu

Lækre lyse lokaler

Hyggelig atmosfære

​Café Victoria slog dørene op d. 12. marts 2007.

Caféen ejes og drives af Vivi og Tim Hjortebjerg.​

Hvem er vi?

Café Victoria slog dørene op d. 12. marts 2007. Caféen ejes og drives af Vivi og Tim Hjortebjerg.

​​

"Vi er glade for og stolte af vores lyse og dejlige lokale, som danner en perfekt ramme for en hyggestund."

Du kan også finde os på 

Café Victoria Douglashuset

Kontaktoplysninger

Café Victoria Odense ApS

Find vej: Rosengårdcentret 189 5220 Odense SØ 

Find os her

Tlf.: ​66 100 141

E-mail: info@cafe-victoriaodense.dk

Tlf: 66 100141