​Mad ud af huset

Åbningstider​

Mandag - Onsdag: 10.00 - 21.00
Torsdag - Lørdag: 10.00 - 21.00

Søndag & Helligdage: 10.00 - 21.00

(UNDTAGEN 24. 25. 26. DECEMBER OG 1. JANUAR)

OBS: Køkkenet lukker 20:30​

Vi har sammensat forskellige buffeter og festmenuer i denne brochure. 

Måtte De have andre ønsker, kan vi helt sikkert hjælpe Dem. 

Vi bruger altid friske råvarer af absolut bedste kvalitet, og vi går ikke på kompromis, så overlad trygt til os at lave maden til Deres fest. Vi kan endvidere tilbyde at De holder Deres fest eller reception hos os. Vi har lokale med plads til ca. 80 personer​

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 66 100 141 eller sende en e-mail til info@cafe-victoriagolf.dk Du kan også benytte vores kontaktformular.

Brunchbuffet

  • Udvalg af franskbrød, rundstykker og rugbrød samt smør
  • Udvalg af honning og marmelade
  • Fransk brie og mellemlageret skæreost
  • 2 slags pålæg m/ pynt
  • Røræg med bacon og krydrede pølser
  • Rösti kartofler
  • Lun leverpostej m/ champignon og sprød bacon
  • Lækre pandekager m/ ahornsirup
  • Wienerbrød og frugtkurv
  • 2 varianter af juice og mælk samt kaffe og te

​Min. 10 pers. kr. 168,-

Brunchbuffet de luxe

  • Udvalg af rundstykker, franskbrød og rugbrød samt smør
  • Udvalg af honning og marmelade
  • 3 slags pålæg m/ pynt
  • 3 slags ost samt frugt og grønt
  • Skiver af røget norsk laks garneret m/ asparges og citron
  • Røræg m/ bacon og krydrede pølser samt kartoffelrösti
  • Lun leverpostej m/ champignon og sprød bacon
  • Lækre pandekager m/ sirup
  • Wienerbrød
  • Udvalg af frisk frugt og drænet yoghurt m/ marinerede bær
  • Friskpresset appelsinjuice og mælk samt kaffe og te​

​Min. 10 pers. kr. 268,-

Receptionsbuffet / Tapas 1

  • Små peberfrugter fyldt m/ost
  • ”Boconcini”mozzarella og semidried tomat på spyd med basilikum
  • 3 slags oliven i egen marinade og grissini
  • Mini Quiche m/ bacon og porrer
  • Små sandwiches m/ røget laks og kylling
  • Tortillas wraps m/ kyllingesalat i spicy tomatsalsa
  • Smørstegte minifrikadeller m/ hjemmelavet dressing
  • Salat af kæmperejer marineret i ingefærolie, lime og chili
  • Yakatori chickenspyd m/ sur-sød sauce
  • Små petit fours m/ lækker fyldt chokolade
  • Stykker af frisk frugt​

​Min. 10 pers. kr. 169,-

Receptionsbuffet / Tapas 2

  • Blinis m/ stenbiderrogn creme fraiche og rødløg
  • Fiochetti paste fyldt med gorgonzola ost
  • Bruchetta m/ tomat, hvidløg og basilikum
  • Vitello tonnato tynde skiver af kalvekød i en kold tun sauce
  • Spydstegte rejer med fennikelsalat
  • Bruschetta med parmesan og oliven tapenade
  • Reje tzatziki med sprød tortillas
  • Salat caprece med tomat, mozzerella, løg og basilikum
  • Små stykker af kold varmrøget laks m/ citron mayonnaise​

​​​​​​

​Min. 10 pers. kr. 219,-

Receptionsbuffet / Tapas 1

  • Små peberfrugter fyldt m/ost
  • ”Boconcini”mozzarella og semidried tomat på spyd med basilikum
  • 3 slags oliven i egen marinade og grissini
  • Mini Quiche m/ bacon og porrer
  • Små sandwiches m/ røget laks og kylling
  • Tortillas wraps m/ kyllingesalat i spicy tomatsalsa
  • Smørstegte minifrikadeller m/ hjemmelavet dressing
  • Salat af kæmperejer marineret i ingefærolie, lime og chili
  • Yakatori chickenspyd m/ sur-sød sauce
  • Små petit fours m/ lækker fyldt chokolade
  • Stykker af frisk frugt​

​Min. 10 pers. kr. 169,-

Receptionsbuffet / Tapas 2

  • Blinis m/ stenbiderrogn creme fraiche og rødløg
  • Fiochetti paste fyldt med gorgonzola ost
  • Bruchetta m/ tomat, hvidløg og basilikum
  • Vitello tonnato tynde skiver af kalvekød i en kold tun sauce
  • Spydstegte rejer med fennikelsalat
  • Bruschetta med parmesan og oliven tapenade
  • Reje tzatziki med sprød tortillas
  • Salat caprece med tomat, mozzerella, løg og basilikum
  • Små stykker af kold varmrøget laks m/ citron mayonnaise​

​​​​

​Min. 10 pers. kr. 219,-

Buffet 1

​”Let og lækker”

  • Salat af tunfisk m/ artiskokker og tomat på sprøde salater, serveret m/ pestodressing
  • Røget landskinke m/ melon ​serveret på babysalat samt ristede mandler
  • Tærter m/ årstidens råvarer
  • Svinemørbrad bagt i serranoskinke og pesto
  • Salat efter årstiden
  • Chokoladetærte m/ frugtkompot
  • Langtidshævet brød med smør

​Min. 10 pers. kr. 179,-

Buffet 2

​”Premium Buffet”

  • Dampet norsk laks m/ lime og dild serveret på sprøde salater, pyntet m/ rejer samt brøndkarsedressing
  • Carpaccio ”di Bresaola” tynde skiver af lufttørrede okseinderlår, serveret på babysalat, flager af parmesan, springløg og kapers m/ olivenolie og citron
  • Mixed salat m/ tomat, agurk, løg, majs og housedressing
  • Skiver af barbecuepenslet svinemørbrad på sauterede grøntsager
  • Helstegt oksefilet m/ sauté af svampe samt barolo skysauce, oregano råstegte kartofler og spidskåltzatziki
  • Fransk chokoladekage serveret m/ bourbonvanillecreme, udvalg af velsmagende oste fra Europa m/ oliven fra det skønne Toscana
  • Langtidshævet brød og smør​

​Min. 10 pers. kr. 268,-

Festmenu 1

  • Carpaccio af røget laks på sprøde salater toppet m/ lime og olivenolie serveret m/ brød og smør
  • Helstegt kalvefilet i lækker skovsvampe-sauce, ovnbagte rodfrugter og smørstegte små kartofler
  • Chokoladekage m/ marinerede bær og creme fraiche

​Min. 4 pers...   3 retter kr. 199,-

Festmenu 2

  • Røget landskinke m/ melon, soltørrede tomater og artiskokker serveret m/ brød og smør
  • Helstegt oksefilet m/ sauce bearnaise, kenyabønner m/ bacon, bagte tomater og persillekartofler
  • Chokolademousse m/ skovbærkompot

​Min. 4 pers...   3 retter kr. 249,-

Festmenu 3

  • Dampet laks toppet m/ rejer, urtecreme og citron, sprøde salater, brød og smør
  • Timianstegt okseculotte, smørstegte grøntsager, ovnbagte kartofler og bearnaisesause
  • Desserttallerken m/ chokoladekage, eksotiske frugter og vanillecreme

​Min. 6 pers. kr. 260,-

Festmenu 4

  • Lakseroulade pyntet med krebsehaler, asparges og rogn. Hertil brøndkarse creme, brød og smør
  • Svinemørbrad med parmesan, pakket i serranoskinke. Hertil kartoffelgratin, tilsmagt med hvidløg og basilikum, bønnesalat med cherrytomat, feta ost og løg Calvados sauce
  • Hvid chokolade mousse, hertil flødeskum og årstidens frugt​

​Min. 4 pers. kr. 229,-

Festmenu 5

  • Carpaccio ”di Bresaola” tynde skiver af lufttørrede okseinderlår, serveret på babysalat, flager af parmesan, springløg og kapers m/ olivenolie og citron
  • Rosastegt kalve culottesteg m/ årstidens grøntsager og rodfrugter bagt med balsamico i ovnen. Hertil oregano kartofler og en cremet grøn peberkorns sauce
  • Panne cotta m/ sprød top og syltet skovbær​

​Min. 6 pers...   3 retter kr. 239,-

Festmenu 6

  • Kold Fiskesymfoni med rejer, krebsehaler, og laks dampet i hvidvin og Pernod og tatar af røget laks. Smørstegt hjertebrød og sauce verte
  • Oksemørbrad stegt med 3 slags peber, spinat timbale, langtidsbagte blommetomater i olivenolie og kørvel. Pommes saute og svampesauce
  • Ostetallerken med 3 slags modnet europæiske oste. Kiks, saltet mandler, oliven og frugt. Hertil langtidshævet brød og smør​

​​

​Min. 6 pers...   3 retter kr. 329,-

Kokken ud af huset

  • Vi leverer gerne maden til jeres fest, eller I kan holde festen hos os
  • Vi kan tilbyde dejlige lokaler i Douglashuset, med fantastisk beliggenhed, midt i Langesøskoven
  • Vi kommer gerne hjem til jer med maden, og hvis I måtte ønske det, så sender vi gerne personale med, både kok og tjener, som laver og servere maden, og tager opvasken

Kontakt os for en uforpligtende snak om jeres fest​

​Vi har desuden et stort udvalg af diverse børnemenuer ...

Konfirmationsbuffet 1

  • Norsk laks bagt i pernod og lime, marineret tigerrejer, hertil grøn asparges og avocado creme med grov flutes m/ smør

  • Syd-amerikansk oksefilet, smørristede nøddekartofler, ovnbagte rodfrugter, grillet tomat og rødvin/rosmarin skysauce

  •  Victorias hjemmelavet isbombe m/ vanilleis med chokostykker, fyldte med solbær sorbet, pyntet med flødeskum og årstidens frugter

​Min. 10 pers. kr. 229,-

Konfirmationsbuffet 2

  • Varmrøget laksefilet m/ krydderurtecreme og citron 

  • Bruschetta m/ serranoskinke, tomat og hvidløg toppet m/ basilikum 

  • Salat af kartofler vendt m/ olivenolie og rødløg · Salat efter sæson m/ dressing 

  • Unghanebryst på bagte grøntsager 

  • Helstegt oksefilet i rosmarinskysauce 

  • Flødebagte kartofler m/ parmesan 

  • 2 slags ost m/ druer og grønt 

  • Pandekager m/ is og chokoladesauce 

  • Udvalg af brød og smør

​Min. 10 pers. kr. 250,-

Frokostordning 1

  • Lune tærter m/ laks, spinat, rejer bagt m/ ost, bacon-porre tærte, mixed salat og dressing, brød og smør

​Min. 4 pers. kr. 69,-

Frokostordning 2

  • Hvide sild m/ karrysalat og løgringe 

  • Leverpostej m/ champignon og bacon 

  • 3 stegte frikadeller m/ rødkål 

  • Osteanretning m/ druer og oliven · Udvalg af brød og smør

​Min. 4 pers. kr. 79,-

Frokostordning 3

  • Tunsalat toppet m/ rejer og citron 

  • Lasagne og tortellini i ostesauce 

  • Mixed salat m/ dressing 

  • Brød og smør

​Min. 4 pers. kr. 95,-

Frokostplatte 1

  • Røget laks m/ tomatløg-relish på spæde salater
  • Skiver af paprikastegt kyllingebryst m/ carry-ananasdip
  • Pastasalat m/ grønsager og krydderurter
  • 2 gode oste m/ druer og peberfrugt
  • Udvalg af rugbrød, friskbagt brød og smør​

​​

​Min. 4 pers. kr. 99,-

Frokostplatte 2

  • Dampet laks m/ caviardip
  • Italiensk landskinke m/ skiver af honningmelon
  • Limemarinerede scampirejer på sprøde salater og citron
  • Skiver af spansk chorizopølse m/ grillet peberfrugt og artiskokker
  • Tomat-løgsalat i balsamicoglace
  • 2 gode oste m/ druer og peberfrugt
  • Udvalg af rugbrød, friskbagt brød og smør​

​​

​Min. 4 pers. kr. 129,-

Juleplatte 1

  • Fiskefi let m/ rejer, remoulade og citron 

  • Ribbensteg m/ svær på rødkålssalat 

  • Lun leverpostej m/ bacon og champignon 

  • Fynsk æblefl æsk 

  • Bjælker af dansk mesterost m/ druer 

  • Hertil udvalg af brød og smør

​Min. 4 pers. kr. 109,-

Juleplatte 2

  • Skiver af røget laks toppet m/ rejer og citron 

  • Lufttørret skinke på grillede grøntsager i olivenolie 

  • Rødkålssalat toppet m/ skiver af confi teret and 

  • Lille lun mørbradbøf m/ champignon á la creme 

  • Udvalg af 2 oste m/ druer og oliven 

  • Hertil udvalg af brød og smør

​Min. 4 pers. kr. 119,-

Ris a l’mande m/ kirsebærsauce

kr. 29,-

Julemenu 1

  • Hvide sild m/ karry salat 

  • 1/2 æg m/ rejer, mayonnnaise, cherrytomat og karse 

  • Rødspættefi let m/ remouladesauce og citron 

  • Leverpostej m/ champignon og bacon 

  • Ribbensteg m/ hjemmelavet rødkål 

  • Julemedister og frikadeller m/ spidskåltzatziki 

  • Ris à l’amande m/ kirsebærsauce 

  • Brød og smør

​​

Gælder kun ved bestilling ud af huset

​Min. 6 pers. kr. 159,-

Julemenu 2

  • Hvide sild m/ løg og capers
  • Karry sild m/ capers og æg
  • Varmrøget laks m/ citronmayonnaise
  • Rødspættefi let m/ remouladesauce og citron
  • Svinekam m/ sprød svær og hjemmelavet rødkål
  • Tarteletter m/ høns i asparges
  • Confiteret and m/ appelsinsalat
  • Leverpostej m/ bacon og rødbeder
  • Ris à l’amande m/ kirsebærsauce
  • 2 slags ost · Brød og smør​

​​Gælder kun ved bestilling ud af huset

​Min. 4 pers. kr. 199,-

Børnebuffet

  • Frikadeller 

  • Kylling 

  • Agurk- og gulerodsstænger m/ dip 

  • Tomater 

  • Frugt 

  • Kartoffelbåde 

  • Ketchup og remoulade

​Pris pr. pers. kr. 65,-

Ekstra

  • Tom eller Jerry is

​​Pris pr. pers. kr. 34,-

Natmad

  • 3 pæne snitter m/ pålæg og pynt​

​Min. 10 pers. kr. 59,-

  • Karrysuppe m/ kylling, ris og brød

​Min. 10 pers. kr. 40,-

  • Biksemad m/ rødbeder og groft rugbrød

​Min. 10 pers. kr. 55,-

  • Ost og pølsebord m/ pynt, brød og smør

​Min. 10 pers. kr. 65,-

Mad for enhver smag

Sammensæt din egen menu

Lækre lyse lokaler

Hyggelig atmosfære

​Café Victoria slog dørene op d. 12. marts 2007.

Caféen ejes og drives af Vivi og Tim Hjortebjerg.​

Hvem er vi?

Café Victoria slog dørene op d. 12. marts 2007. Caféen ejes og drives af Vivi og Tim Hjortebjerg.

​​

"Vi er glade for og stolte af vores lyse og dejlige lokale, som danner en perfekt ramme for en hyggestund."

Du kan også finde os på 

Café Victoria Douglashuset

Kontaktoplysninger

Café Victoria Odense ApS

Find vej: Rosengårdcentret 189 5220 Odense SØ 

Find os her

Tlf.: ​66 100 141

E-mail: info@cafe-victoriaodense.dk 

elite_smiley_-300x240